Rubriky
Z úřední desky

Hledá se ředitel školy

Obec Borek oznámila, že vypisuje konkurs na pozici ředitele MŠ a ZŠ Borek s nástupem od 1.7.2023. Hledá se kandidát, který dokáže využít potenciálu školy a propojit ji s okolím, aby se stala nedílnou součástí společenského života v obci. Ředitel by měl být schopen rozvíjet aktivity dětí a pomoci jim rozvinout jejich potenciál.

Toto vedení je klíčové pro vytvoření prostředí, které umožní dětem růst a rozvíjet se v příjemném prostředí. Škola nabízí mnoho možností pro sport a volnočasové aktivity, včetně okolních sportovišť a přírody.

Přihlášky na tuto pozici mohou být podány do 24.4.2023. Více informací o výběrovém řízení a podmínkách, které kandidáti musí splnit, naleznete na oficiálních stránkách obce Borek na adrese: https://www.obecborek.eu/obecni-urad/uredni-deska/oznameni-o-vyhlaseni-konkursniho-rizeni-na-vedouci-pracovni-misto-reditele-reditelky-zs-a-ms-borek.html.

Obec Borek hledá kandidáta, který bude mít nadšení pro práci s dětmi a zájem o rozvíjení jejich potenciálu. Pokud splňujete požadované kvalifikace a máte zájem o tuto pozici, neváhejte se přihlásit a přispět ke zlepšení vzdělávání dětí v obci Borek.

Ještě jste se nepřihlásili k odběru novinek?

Po přihlášení Vám budeme na e-mail zasílat nové příspěvky a aktuality z obce Borek.